0
0

Karbohydrater

Karbohydrater skal gi kroppens celler energi slik at de kan utføre en normal metabolisme. Får ikke cellene tilgang på energi kan de ikke utføre hardt fysisk arbeid lenge.... Karbohydrater skal gi kroppens celler energi slik at de kan utføre en normal metabolisme. Får ikke cellene tilgang på energi kan de ikke utføre hardt fysisk arbeid lenge. Dette er en viktig energikilde som trengs når du trener hardt. Les mer

Karbohydrater er næringstoffer som gir kroppen den energien den trenger for å fungere optimalt. Trener du mye kan kosttilskudd med karbohydrater anbefales for at du hele tiden skal ha energinivået som behøves, og for å restituere deg raskere etter harde treningsøkter.

Karbohydrater til effektiv trening

Karbohydrater finnes naturlig i nesten all slags plantekost, og sukker, ris, poteter og brød er de viktigste kildene i et vanlig kosthold. Det er ofte snakk om at man må ha i seg nok proteiner når man driver med kroppsbygging, men forskning viser at et høyt inntak av lett fordøyelige karbohydrater rett etter trening har svært god effekt. Til og med om du driver med slanking og vil unngå dem, kan inntak rett etter trening faktisk øke forbrenningen din og føre til at du får mindre kroppsfett. Her hos Gymgrossisten har vi en rekke tilskudd som gir deg rask energi, og tar du raske karbohydrater sammen med viktige vitaminer og elektrolytter i løpet av en hard treningsøkt orker du mer.

Forskjellige typer karbohydrater

Det er ofte snakk om at man bør spise såkalte trege, eller komplekse, karbohydrater, og normalt sett anbefaler vi deg karbohydrater fra fullkorns kornprodukter og belgvekster. Hos Gymgrossisten finner du flere typer kosttilskudd med trege karbohydrater som kan brukes som måltidserstatning. Under en tung treningsøkt kan det likevel være at du vil tilføre kroppen energi, og da trenger du noe som tas opp så raskt som mulig. Kosttilskudd med maltodextrin inneholder enkelt sukker som tas opp i blodet i løpet av få minutter etter at du tar det. Også etter trening er det viktig at du raskt får i deg ny energi, siden dette hjelper deg med både muskelvekst og restituering etter at du har løftet tungt.

Skjul
Filtrer utvalg
Gjenopprett alt

Varemerker

Avbryt
Bruk filter

Supreme Maltodextrin

Star Nutrition
69 kr
Kjøp Kjøp
Toppselgere
Toppselgere

Highly Branched Cyclic Dextrin, 400g

Star Nutrition
149 kr

Energy Booster New Formula, 1500 g, Orange/Lime

Fairing
279 kr

Sloow Carbs +, 1280 g, Orange Lime

Fairing
249 kr

Vitargo Electrolyte, 2 kg, Citrus

Vitargo
589 kr

Vitargo Electrolyte, 1 kg, Citrus

Vitargo
389 kr

Vitargo Pure, 2 kg

Vitargo
649 kr

Fast Carbs, 1400 g, Naturell

Fairing
129 kr

Vitargo Pure, 1 kg

Vitargo
349 kr

Vitargo Pure, 5 kg

Vitargo
1.195 kr

24 x Vitargo Gel koffein, 45 g

Vitargo
960 kr
Kjøp Kjøp

Nitro Carbs, 900 g

Delta Nutrition
189 kr

Vitargo Professional, 700 g

Vitargo
449 kr

20 x Vitargo Electrolyte, 70 g, Citrus

Vitargo
940 kr

18 x Vitargo Carboloader, 75 g, Apelsin

Vitargo
680 kr