Victory Grips

Victory Grips er verdensledende på Crossfit-markedet og tilbyr sine kunder produkter som beskytter hendene under trening og konkurranse....

Victory Grips er verdensledende på Crossfit-markedet og tilbyr sine kunder produkter som beskytter hendene under trening og konkurranse.

Les mer

Innovative konsepter, design og materialer gjør at du finner den nøyaktige passformen og grepet som passer dine treningsbehov. For ytterligere å garantere høyeste kvalitet, er hvert Victory Grip laget i USA.

Disse grepene er laget for alle som stiller de høyeste kravene og vet hvor viktig kvalitet er.

Victory Grips er resultatet av intensiv forskning for å forstå behovene og atferden hos funksjonelle idrettsutøvere på alle nivåer. Gjennom et samarbeid med idrettsutøvere og ulike testpersoner innen høyintensiv trening og konkurranse har Victory Grips kommet frem til et design som er så innovativt i detaljene at de har patentert status hos USAs patent- og varemerkemyndighet.

Fokuset i designet er sentrert på ytelse, beskyttelse og holdbarhet. De er det eneste funksjonelle fitnessgrepselskapet som har ulik design spesielt tilpasset kvinner og menn. Selv om kvinner og menn kan ha samme håndstørrelse avhengig av en persons høyde, er vanligvis en kvinnes hånd smalere. Derfor prøver Victory Grips hele tiden å sikre at de har den beste passformen for hvert enkelt individ.

Victory grips har som mål å ha de beste pullup-grepene på markedet og de jobber hele tiden for å skape perfeksjon. For å forstå grepets kvaliteter, må man forstå detaljene i det patenterte designet. (Patent nr. US9643073)

Skjul
Filtrer utvalg
Gjenopprett alt

Produktkategori

Avbryt
Bruk filter
679 kr
Kjøp
Kjøp
679 kr
Kjøp
Kjøp
679 kr
Kjøp
Kjøp
679 kr
Kjøp
Kjøp