Produktguide: Veganska livsmedel

I denne kategorien har vi samlet veganvennlige matvarer. Sunne produkter som kan være vanskelig å finne i den lokale matbutikken.

Sortimentet er variert og inneholder alt fra proteinrike frokostblandinger og peanøttsmør til kokosmel og matchapulver. Samme for alle produktene er at de er laget av kun vegetabilske ingredienser og at de på en eller annen måte gjør det lettere og morsommere å leve sunt.

1. Peanøttsmør

Tradisjonell peanøttsmør blandes ofte med sukker, salt og animalsk smør - her finner du vårt utvalg av peanøttsmør uten tilsetningsstoffer. Mange av alternativene er også økologisk!

Topp-3 veganske peanøttsmør

Toppselgere
+ 1 variant
Toppselgere
+ 1 variant
99 kr
Kjøp
Kjøp

2. Nøttesmør

Peanøtt har lenge vært go-to-råvaren när det gjelder nøttesmør, men i det siste har flere andre varianter blitt nesten like populære. Velg mellom f.eks mandel, hasselnøtt, cashewnøtt og valnøtt - perfekt for deg som tåler nøtter, men er kjenslig for belgfrukter!

Topp-3 veganske nøttesmør

Kjøp fler, spar mer
129 kr
Kjøp fler, spar mer
129 kr

3. Frøsmør

For de som av allergiske årsaker eller av andre grunner ikke vil konsumere nøttebaserte produkter, har vegetabilske smørprodukter basert på frø og kjerner blitt introdusert. Frøsmøret har samme gode smak, kremet konsistens og gunstig næringsverdi.

Topp-3 veganske frøsmør

Kjøp fler, spar mer
46 kr

4. Kokosolje

Kokosolje er et ekte universelt produkt som kan brukes til alt fra matlaging og baking til hud- og hårpleie. Kokosolje har en naturlig høy konsentrasjon av MCT-fett som bidrar med både næring og energi.

Topp-3 veganske kokosoljer

Kjøp fler, spar mer
119 kr
Kjøp fler, spar mer
139 kr
Kjøp fler, spar mer
109 kr

5. Superfood

Superfood er en fellesbetegnelse for mat som har gode ernæringsmessige verdier eller som har vist seg å være spesielt gunstig for vår helse og velvære. De er blant annet proppfulle med vitaminer, mineraler og antioksidanter som er viktig for helsen vår.

Topp-3 veganske superfoodprodukter

Kjøp fler, spar mer
109 kr