TRENING & FYSIOLOGI

Treningstrender 2022

Nytt år, nye løfter og nye trender. Trening er supert og inkluderer alt fra de enkleste bevegelsene til absolutt elitenivå. Uansett hvor på skalaen du befinner deg, så er det alltid lurt å se på hvilke trender som kommer i 2022 for å bli inspirert til variert trening.

Både 2020 og 2021 har vært annerledes, og det ser ut til at det vil fortsette. Dette gjenspeiles i trendene som er identifisert av the American Collage of Sports Medicine, Men også i det vi har sett hos oss på Gymgrossisten. Sjekk listen vår og se om du kan finne inspirasjon som kan gjøre 2022 til ditt år.

1.Mer teknologi

Den teknologiske utviklingen går raskt og treningsverdenen ligger ikke langt etter. Fremfor alt er det bærbar teknologi som kommer sterkt. Denne teknologien gir deg en enkel og fleksibel måte å holde styr på forskjellige faktorer i treningen som ikke var mulig før. Med en god aktivitetsklokke kan du for eksempel holde styr på søvn, kaloriforbruk, gjennomsnittshastigheter, pulsintervaller og mye mer. Men det er ikke bare den bærbare teknologi som utvikler seg. I treningssentre og treningsanlegg kan man se flere og flere avanserte og digitaliserte maskiner som ikke bare kan måle alt som er nevnt før men også holde styr på hva du oppnådde på samme maskin forrige uke.

2.Tren online

Høy teknologisk utvikling i kombinasjon med distansering fører til en nærmest åpenbar effekt. Stadig flere foredrar å trene hjemme. I 2022 vil flere ikke nøye seg med trening alene, men i stedet benytte en eller flere av de mange treningsmulighetene som finnes på nett. I dag er det utmerket å trene sammen med andre online på mange forskjellige måter, noe som er en god motivator når alenetrening egentlig ikke er nok. Gymgrossisten har masse utstyr for trening hjemme, Sjekk ut Star Nutrition Gear.

3.Frisk luft

Trening utendørs var en sterk trend før, men nå blomstrer det. Muligheten til å trene ute i frisk luft tiltrekker mange og i dag er du ikke lenger begrenset til å trene alene. Mange tillbyr i dag ulike former for gruppetrening eller personlig trening utendørs og utvalget bare øker. Flere og flere har også fått med seg at det er mulig å trene i all mulig vær og ikke bare varme sommerdager. Gymgrossisten har et bredt utvalg treningsklær å velge mellom.

4.Personlig trening

Å skaffe seg en personlig trener står sterkt på listen over trender. En personlig trener gir deg ikke bare motvasjon til å trene men gir deg også et godt kunnskapsgrunnlag å stå på slik at du kan kontrollere treningen i fremtiden. Der det før var ett begrenset utvalg av personlige trenere, er det i dag mange flere og med et stort antall spesialiteter. I dag er det enkelt å finne en PT som passer deg og dine treningsmål.

5.Sommerform

Etter to år med arbeid og studier hjemme har mange brukt for lite tid på å bevege seg. Dette har satt sine spor og derfor er vektnedgang på listen. Vekttap krever en reduksjon i kaloriintaket og trening hjelper. Samtidig trenger det ikke være så vanskelig og Gymgrossisten har flere produkter for dette. Sjekk for eksempel ut treningsutstyret og benytt også anledningen til å se på maten vi har som Diet Rice eller en smidig måltidserstatning.

6.Skaff deg en helsecoach

Det er ikke bare personlig trening som får ett løft men også helsecoaching. En helsecoach hjelper deg med å endre livsstil og har ofte et helhetlig perspektiv på deg som person. Dette er et utmerket supplement til en PT, men for deg som ikke ønsker at to personer skal veilede deg er det i dag mange som har begge titlene. Dette sparer både tid og penger samtidig som du får så mye mer enn bare fysisk trening.


Relaterte produkter
Toppselgere
+ 4 varianter
179 kr
Kjøp
Kjøp
+ 2 varianter
299 kr
Kjøp
Kjøp
+ 7 varianter
499 kr
Kjøp
Kjøp
Toppselgere
Toppselgere
TRX
2.699 kr