PRIME Hydration Drink

PRIME tok verden med storm ved lanseringen i 2022. PRIME er et nytt merke med Logan Paul som en av grunnleggerne. PRIME utfordrer de store aktørene på markedet med like v...

PRIME tok verden med storm ved lanseringen i 2022. PRIME er et nytt merke med Logan Paul som en av grunnleggerne. PRIME utfordrer de store aktørene på markedet med like velkomponert innhold som smak.

Les mer

En suksesshistorie fra Logan Paul

Logan Paul skapte PRIME sammen med KSI. Sammen har de fylt et tomrom der det manglet produkter som både har en tiltenkt funksjon og samtidig smaker virkelig godt. Det første produktet som kom på markedet var PRIME Hydration, og den ble en umiddelbar suksess.

Tørst? Ta en PRIME

PRIME Hydration er utviklet for når du trenger væske. PRIME Hydration har sitt grunnlag i kokosvann. Dette gir ikke bare en fantastisk, naturlig smak å bygge videre på, men også viktige vitaminer og mineraler. Dette kombineres med essensielle elektrolytter i form av magnesium og kalium. Magnesium og kalium er konstant i sirkulasjon i kroppen og må stadig fylles på, spesielt under trening.

PRIME har ikke stoppet der, men har også lagt til flere viktige vitaminer. I denne drikken finner du vitamin E, som beskytter celler mot oksidativt stress, samt B6 og B12, som er svært viktige for immunsystemet, for å redusere tretthet og utmattelse, for normal metabolisme og normal funksjon av nervesystemet.

Helt fri for koffein

PRIME Hydration inneholder ingen tilsatt koffein. Dette gjør PRIME til en drikk du kan nyte selv sent på kvelden uten å bekymre deg for å forstyrre søvnen. Det er en perfekt drikk i løpet av dagen, men spesielt når du trenger ekstra mye væske, som under eller etter trening eller på varme dager.

Fantastiske smaker

I tillegg til nøye sammensatt innhold, skinner PRIME på en annen måte - smakene. PRIME kommer i et stort utvalg av forskjellige smaksvarianter, og alle er vel verdt å prøve. Det finnes garantert en eller flere smaker som vil bli din favoritt. Med kokosvann som base har PRIME skapt forutsetninger for å lage helt unike smaksprofiler som gir deg lyst på mer.

Skjul
Filtrer utvalg
Gjenopprett alt

Produktkategori

Avbryt
Bruk filter
15%
+ 3 varianter
359 kr
420 kr
Kjøp
Kjøp
+ 3 varianter
35 kr
Kjøp
Kjøp