Lola

Opplev den ultimate massasjepistolopplevelsen med Lola - Designet for alle som tar treningen og avslapningen seriøst uten å ville kompromisse når det gjelder viktige fakt...

Opplev den ultimate massasjepistolopplevelsen med Lola - Designet for alle som tar treningen og avslapningen seriøst uten å ville kompromisse når det gjelder viktige faktorer for massasjepistoler.

Les mer

Lola er her for å forandre spillereglene for massasjepistoler. Til tross for sin lette og lommevennlige størrelse, tilbyr Lola kraftfulle og effektive massasjeterapier som tar treningen til nye høyder og gir dyp avslapning. Siden Lola er like stor som en iPhone, kan du enkelt holde den i hånden uten å føle at den skal gli ut.

Med Lola kan du forebygge muskelstivhet, varme opp musklene, slappe av eller fremskynde restitusjonen - hjemme eller på farten. Lola leveres også med fire utskiftbare massasjehoder, fire massasjehastigheter, rask lading, automatisk avstenging og en metallisk finish - alt for å gi deg en komplett massasjepistolopplevelse.

Lola er designet for å være din pålitelige følgesvenn. Enten du trener på treningsstudioet, er på reise i arbeidet eller bare trenger en stund med avslapning hjemme - Lola er der for å gi deg den ultimate massasjeopplevelsen. Den ultra-stille driftssikkerheten garanterer en diskret og fredelig økt uansett hvor du velger å bruke den.

Du vil kunne maksimere treningen din og gi deg selv den avslapningen du fortjener med Lola etterpå. Ta del i fremtidens massasjepistolteknologi og opplev forskjellen allerede i dag. Gi treningssrutinen din og velværet en helt ny dimensjon med Lola.

Skjul
Filtrer utvalg
Gjenopprett alt

Produktkategori

Avbryt
Bruk filter
+ 1 farge
1.099 kr
+ 1 farge
1.099 kr