Hyperice

Hyperices oppdrag er å gi atleter de verktøyene som hever prestasjonene deres gjennom raskere restitusjon, forebygging av skader og forbedret mobilitet. Alle Hyperices pr...

Hyperices oppdrag er å gi atleter de verktøyene som hever prestasjonene deres gjennom raskere restitusjon, forebygging av skader og forbedret mobilitet. Alle Hyperices produkter er utviklet og testet for å møte de høye kravene fra verdens beste atleter. Nå er de tilgjengelige for alle, uavhengig av treningsnivå, som ønsker å forbedre helsen og prestasjonene.

Les mer

Nå kan du restituere som proffene

Er du en av mange som ønsker å være mest mulig aktiv i hverdagen, gå mye i fjellet, slå personlige rekorder på trening eller delta i fitnesskonkurranser, er restitusjon noe som bør ligge langt oppe på prioriteringslisten din. Nok og riktig restitusjon kan nemlig hjelpe deg å prestere bedre når det gjelder.

Gjør mer av det du elsker

Det amerikanske selskapet Hyperice er en av de fremste i bransjen når det gjelder restitusjon. De har utviklet en rekke banebrytende restitusjonsprodukter som gjenoppbygger muskulaturen og gjør deg raskere klar for neste treningsøkt. Faktisk ble de anerkjent som ett av verdens mest innovative selskaper av Fastname i 2021.

Sortimentet til Hyperice består av alt fra massasjepistoler og kompresjonsstøvler til meditasjonstrenere. Produktene deres brukes blant annet av verdenskjente atleter som Erling Braut Haaland og Naomi Osaka.

hyperice-massagepistol

Får du ofte muskelknuter i ryggen, eller blir du lettere støl enkelte steder, kan den bestselgende massasjepistolen Hypervolt være verdt å prøve.

4 gode grunner til å restituere med Hyperice

1. Øke blodsirkulasjonen

Den avanserte teknologien i Hyperice-produktene bidrar til å øke blodsirkulasjonen i kroppen. Forskning viser at økt blodsirkulasjon har positive effekter på en lang rekke prosesser i kroppen. Det hjelper blant annet kroppen med å ta bedre hånd om stresshormoner, som igjen kan avlaste hjertet og gi bedre humør og søvn.

2. Lindre stive muskler

Stive muskler er noe de fleste av oss har opplevd – spesielt om det ofte går noen dager eller uker mellom treningene. Ingenting er så irriterende som å gjennomføre en knakende god treningsøkt, for så å bli «straffet» med stive og smertefulle muskler de påfølgende dagene.

3. Forebygge skader

Etter en tung treningsøkt er musklene i kroppen nedbrutt og slitne. Ved hjelp av restitusjonsapparatene til Hyperice kan du redusere hevelser og gjenopplive musklene. Dersom du dropper restitusjonen og går løs på neste trening før kroppen er restituert, risikerer du både slitasje på musklene og andre treningsskader.

4. Prestere bedre

Når kroppen er uthvilt, fri for skader og full av energi, sier det seg selv at den er i stand til å prestere bedre. Restitusjon hjelper kroppen å holde seg på topp. I stand til å yte maksimalt. Det er nettopp derfor restitusjon er så viktig.

Vil du vite mer om Hyperice-produktene?

Ta gjerne kontakt med oss, så hjelper vi deg å finne den beste løsningen for deg.

God trening og god restitusjon!

Skjul
Filtrer utvalg
Gjenopprett alt

Produktkategori

Avbryt
Bruk filter
Prisfunn
799 kr
Laveste pris 799 kr
Laveste pris 799 kr
Prisfunn
538 kr
Laveste pris 538 kr
Laveste pris 538 kr
Prisfunn
461 kr
Laveste pris 461 kr
Laveste pris 461 kr