Velg knebeskyttere som passer deg

Knebeskyttere er anatomisk formet støttebeskyttelse for knærne og gir både kompresjon og varme for å bidra til økt ytelse og forebygging av skader.

Kneet er et av de mest sårbare områdene på kroppen og det trenger ekstra støtte under tunge eller lange treningsøkter samt etter en skade.

Knebeskyttere fungerer ved at de gir varme og kompresjon til knærne. Kompresjonen øker blodsirkulasjonen og mottakeligheten til kneet, og hjelper en idrettsutøver med å gjennomføre mer kontrollerte og stabile bevegelser.

Den varmende effekten til knebeskytterne hjelper til med å øke blodtilførselen raskere og bidrar til å effektivt sørge for at knærne holder varmen gjennom en aktivitet.

En guide for å velge riktig tykkelse på knebeskytteren:

3 mm: For utholdenhetsidretter

Den 3 mm tykke knebeskytteren passer idrettsutøvere som driver med utholdenhet og langdistansetrening. Den er lettere, og ideell for utholdenhetsidretter når du ønsker å bruke så lett utstyr som mulig. Den 3 mm tykke knebeskytteren støtter idrettsutøvere når de begynner å bli slitene på slutten av en treningsøkt, og hjelper brukeren med å gjenvinne kontrollen over knebevegelsene sine.

5 mm: For blandet aktivitet

Denne 5 mm tykke knebeskytteren passer til idrettsutøveren som driver med variert trening hvor både smidighet og støtte er nødvendig. Den 5 mm tykke knebeskytteren kan brukes til de fleste idretter, alt fra langdistanseløpere som er på jakt etter ekstra støtte til knærne, til trening på treningsstudio. En generell knebeskytter som kan brukes til alle typer aktiviteter.

7 mm: For kortere, tyngre aktiviteter

Denne 7 mm tykke knebeskytteren gir kraftig stabilisering for tunge løft og ekstra støtte under rehabilitering. Gjennom tidene har 7 mm-utgaven blitt mest brukt av vektløftere som trenger ekstra støtte under et løft, men i dag brukes den også av vanlige mennesker på treningsstudio som gjør tunge løft. 7 mm-utgaven gir en veldig distinkt mottakelighet og bevissthet av kneet, for å sikre at kortere aktiviteter utføres mer presist og sikkert.

Populære knebeskyttere
349 kr
Kjøp
Kjøp
399 kr
Kjøp
Kjøp
449 kr
Kjøp
Kjøp