0
0
0
0
Produktguide: Veganska proteinpulver

I denne kategorien kan du finne veganske proteinpulver. Smarte produkter som er basert på blant annet soya, erter og ris som gjør det enklere å dekke det daglige proteinbehovet.

Veganske proteinpulver er en ung produktkategori, hvilket vanligvis blir lagt merket til i en utmerkende smak og tekstur sammenlignet med klassikere som myseprotein. Men ikke bekymre deg: smakene er gode og vi jobber daglig for å øke og utvikle sortimentet!

1. Erteprotein

Takket være en fordelaktig pris og næringsverdi, har proteinpulver basert på isolater fra gule erter blitt et moderne og populært alternativ for de som ønsker å opprettholde et plantebasert kosthold.

Topp-3 erteprotein

Toppselgere
+ 5 varianter
269 kr
Kjøp Kjøp
175 kr

2. Soyaprotein

Soya var lenge det eneste alternativet for de som ønsket et proteinpulver som ikke var basert på dyrekilder. Selv om det nå er flere valg har soya beholdt topposisjonen i segmentet.

Topp-3 soyaprotein

Toppselgere
+ 3 varianter
269 kr
Kjøp Kjøp
15%
845 kr *
996 kr
Kjøp Kjøp

3. Hampprotein

Proteinpulver utvunnet fra hamp har vanligvis et litt lavere proteininnhold enn andre plantebaserte alternativer, men oppveier det ved å inneholde generøse mengder andre viktige næringsstoffer.

Topp-3 hampprotein

4. Risprotein

Proteinpulver basert på ris har en nøytral smak og er derfor egnet til proteinberikende måltider, smoothies eller hjemmelaget brød. Risprotein har også et naturlig høyt innhold av BCAA hvilket er positivt for de som vil bygge muskler.

Topp-3 risprotein

5. Blandet protein

De som er kjent med et vegansk kosthold vet at det er viktig å komplettere med protein. Det vil si å få i seg protein fra flere forskjellige kilder i løpet av en dag for å sikre en optimal fordeling av aminosyrer, denne kategorien har tatt vare på dette gjennom å kombinere flere vegetabilske proteinkilder i ett og samme produkt.

Topp-6 veganske blandet protein

+ 2 varianter
269 kr
Kjøp Kjøp
+ 4 varianter
379 kr
Kjøp Kjøp
+ 3 varianter
389 kr
Kjøp Kjøp
+ 1 variant
454 kr
Kjøp Kjøp