Produktguide: Veganska proteinbars

I denne kategorien har vi samlet veganske barer. Mettende produkter uten animalske ingredienser og passer derfor et vegansk kosthold.

Denne produktkategorien er ikke lite stor som "vanlige" proteinbarer så utvalget er noe færre. Ofte er hovedingrediensene i disse dadler, nøtter og frø og er smarte alternativer til snacks, mellom måltide, på tur eller som proteinrike tilskudd før og etter trening.

1. Proteinbarer

Bransjens produktutviklere har lenge funnet det vanskelig å produsere en vegansk bar med høyt proteininnhold, god smak og hyggelig tekstur. Bare nylig klarte de å knekke den koden, og vi har selvfølgelig de aller beste produktene i vårt sortiment!

Topp-3 veganske proteinbarer

38%
+ 1 variant
239 kr
384 kr
Kjøp
Kjøp
17%
+ 1 variant
349 kr
420 kr
Kjøp
Kjøp

2. Rawbarer

Rawfood i barformat - bestående av 100% ubearbeidede, naturlige ingredienser. Dette gir et veldig næringsrikt produkt med et høyt innhold av vitaminer og mineraler. Perfekt som et energigivende mellommåltid, hvis du er ute etter en proteinkilde finnes det ikke noe bedre alternativ.

Topp-3 veganske rawbarer

+ 9 varianter
252 kr
Kjøp
Kjøp
269 kr
Overvåke
Overvåke

3. Nøtt- & frøbarer

Barer baserte på nøtter og frø er ikke bare gode men også sunne og naturlige proteinrike. Ofte inneholder de også frukt og/eller bær for å bidra med lett tilgjengelig energi. Perfekt å spise i forbindelse med trening eller som et alternativ til tradisjonelle søtsaker.

Topp-3 veganske nøtt- & frøbarer

4. Økologiske barer

Leter du etter en vegansk bar som består av sertifiserte økologiske ingredienser? Vi har selvfølgelig flere varianter å velge mellom! Merk at ernæringsverdien og egenskapene kan variere fra produkt til produkt.

Topp-3 veganske øko-barer

Relaterte sider