0
0

Tredemølle

Med en tredemølle slipper du å tenke på været ute. Legg all din energi på treningen istedet! Her finner du flere ulike tredemøller for både elite og mosjonister.... Med en tredemølle slipper du å tenke på været ute. Legg all din energi på treningen istedet! Her finner du flere ulike tredemøller for både elite og mosjonister. Les mer

Med en ny tredemølle kan du ta kontroll og få muligheten til å være aktiv når du selv har tid og mulighet. Et hoppetau lar deg kanskje trene hjemme, men for de fleste vil en tredemølle gi mye bedre variasjon og motivasjon til å komme i form.

Kom i form med din egen tredemølle

Mange lurer på om det er intensitet eller kosthold som er det viktigste for å komme i form, men man glemmer ofte at konsistens og frekvens er viktigere. Om du venner kroppen til å trene ofte blir treningen mye morsommere, og du får en kropp som er tilpasset et høyt tempo. Har du en hjemmegym med en tredemølle kan du dra på løpetur uansett vær og føreforhold. Om du samtidig bruker en pulsklokke kan du få full kontroll på kondisjonstreningen. Her hos Gymgrossisten har vi alt du trenger for å komme i form hjemmefra, og vi har ofte svært gode tilbud på mange spennende produkter. Det burde ikke være dyrt å komme seg i bedre form.

Mange muligheter med din egen tredemølle

Det finnes flere grunner til at mange ikke liker å løpe. Ujevne underlag kan være belastende på ledd og sener, og det er ikke alltid at været gjør det like innbydende. Med en tredemølle kan du dra på løpetur mens du ser på TV, og ønsker du å lære noe samtidig kan du jo for eksempel se på dokumentarer eller andre informative programmer. Om du ser etter en billig tredemølle har vi svært gode priser. Selv om det kanskje er en større investering i treningsutstyr enn f.eks. hoppetau, så skal du ikke løpe hjemme i så mange måneder før det er billigere enn et gymmedlemskap. Vi tilbyr også betalingssutsettelse, slik at du kan begynne å komme i form med en gang.

Skjul

TITAN LIFE Treadmill T60 TFT

Titan LIFE
14.499 kr

Treadmill lubrication

Gymstick
219 kr
Toppselgere
Toppselgere

TITAN LIFE Athlete T73

Titan LIFE
14.999 kr

Abilica Stream TM 40

Abilica
16.999 kr
8%
8%

TITAN LIFE Treadmill T82 TFT

Titan LIFE
18.399 kr
19.999 kr

Abilica Premium AC Treadmill

Abilica
34.999 kr