GUIDE

Finn riktige treningstights til ditt bruk

Det er ikke alltid lett å finne den rette tightsen til treningen. Derfor har vi laget en enkel guide slik at du kan finne den perfekte treningstightsen til deg.

Treningstights er tilgjengelig for alle idretter og treningsformer. Det er mange fordeler med å trene i tights. Du føler deg lettere og unngår flagrende og upassende tøy. Så finnes det også tights som former seg og gir støtte til musklene. Ikke bare gå for utseende og farger, velg en tights som passer til aktiviteten din. De rette detaljene og materialet gjør det både smidigere og morsommere å trene.

Seamless Treningstights

En av våre mest populære tights. Det sømløse designet gjør plaggene myke mot huden, uten sømmer som ellers kan irritere eller gnage. Dette resulterer ikke bare i økt komfort, men også et stilig design som gir deg frihet i dine bevegelser. Den høye midjen fremhever ikke bare formene dine, men gjør at tightsen holder seg på plass og holder seg oppe under hele treningen. Mange opplever også at midjen gir en fin støtte og gjør at du føler deg trygg i alle bevegelser. Seamless-tightsen er utrolig slitesterk og holdbar. Den vanligste typen slitasje på treningsklær er at de sprekker i sømmene. Siden de sømløse plaggene mangler sømmer, er risikoen for denne typen slitasje liten og klærne varer lenge. Sømløse plagg er derfor perfekte uansett hvilken type trening du utfører, også crossfit / funksjonell fitness som ellers er kjent for å slite ut treningstøyet ditt.

Produksjonen av sømløse produkter har en mindre innvirkning på det globale miljøet ved å minimere mengden stoffrester og dermed redusere behovet for materialforbruk.

Utvalgte produkter
Prisfunn
350 kr
Laveste pris 350 kr
Kjøp
Laveste pris 350 kr
Kjøp

Kompresjonstights

Invester gjerne i kompresjonstights om du driver med litt tøffere treningsformer eller utholdenhetstrening. For eksempel crossfit / funksjonell fitness, OCR eller langdistanseløping. Dens oppgave under trening er blant annet å gi støtte til musklene for å legge til rette for harde eller lengre treningsøkter.

Kompresjon øker også blodsirkulasjonen, fremskynder restitusjonsprosessen, reduserer muskeltretthet og treningssmerter. For å få maksimal effekt av kompresjonstights anbefales det å bruke treningstightsen ca 1 time etter endt treningsøkt.

Utvalgte produkter

Tights med høy midje

Det er ikke bare fint med høy midje på treningstightsen vår, men også veldig praktisk. De sitter der de skal og gir en fin støtte. Det er viktig å tenke på å velge riktig størrelse og passform.

Vi har også noen tights hvor tanken er at du skal kunne brette ned den høye midjen og bestemme selv hvor høy den skal være eks disse:

Rockaway Tights

Squat proof treningstights betyr at tightsen har en viss tykkelse på stoffet som gjør at den ikke blir gjennomsiktig under ulike treningsøvelser. Hvis undertøy er synlig gjennom tightsen under øvelser som knebøy og markløft, er tightsen dessverre ikke Squat proof. Dette kan være veldig irriterende i et treningsstudio fullt av andre mennesker.

Utvalgte produkter

Sculpture Tights

Sculpture tights gir en følelse av å holde, forme og skulptere kroppen. De er designet for å fremheve kurvene og formene til kvinnekroppen. Sculptur treningstights har en utjevnende effekt og føles som et "andre hudlag". De er laget av et fantastisk Sculpture-materiale som gir en lett kompresjonsfølelse, samtidig som de har en fantastisk fleksibilitet. Sculpturtightsen passer til alt fra løping og styrketrening til både vanlig yoga og hot yoga.

Utvalgte produkter

Scrunch Tights 

Scrunch Tights er tights med scrunch-effekt. Sømmen skiller rumpa og gir den en finere og rundere form. Dette gjøres ved hjelp av en spesiell syteknikk som strammer stoffet, og derfor er med på å skape en illusjon av en finere og større rumpe.

Scrunch Tights er en sikker favoritt blant våre kunder. Den er utrolig behagelig og fremhever feminine former. Scrunch-effekten gir deg god støtte som hjelper deg å føle deg fin og trygg gjennom hele treningen.

Utvalgte Produkter

Løpetights og Tekniske Tights

Løpetights skal sitte tett rundt bena og være laget av et funksjonelt materiale som puster og er hurtigtørkende. De kan ha tynnere mesh i knefolden for ekstra ventilasjon. Mange løpetights har en liten praktisk lomme for oppbevaring av nøkler eller mindre gjenstander. Mange løpetights har snøring i midjen som hindrer tightsen i å skli ned under løpeøkten. Velg gjerne smarte detaljer som reflekser for økt synlighet dersom du skal løpe i mørket.

Tekniske stoffer som gir kroppen god støtte og stabilitet samt transporterer fuktighet bort fra kroppen – de er designet for å hjelpe deg med å nå runner's high under de mest utfordrende treningsøktene.

Utvalgte Produkter