0
0
0
0
Guide

Prestationsøker

fra Star Nutrition

Her finner du prestasjonsfremmere og PWO-er fra Star Nutrition. Kategorien omfatter produkter som består av en blanding av flere ingredienser så vel som populære enkeltkomponentprodukter som koffein, kreatinin og beta-alanin.

PWO er en populær forkortelse av det amerikanske ordet “pre-workout”, som altså antyder at produkter som omfattes av beskrivelsen skal tas før fysisk aktivitet for å øke prestasjonsevnen. En PWO kan virke på flere forskjellige måter, og den opplevde effekten av produktene i denne kategorien er individuell, noe som gjør at man kan prøve seg frem for å finne en som passer perfekt. En god PWO øker din styrke, utholdenhet, pumpe og/eller opplevde å bli oppfrisket. Det igjen gjør at du orker flere repetisjoner eller tyngre vekter. Dette gjør at du kan nå dine mål raskere, enten det handler om muskeloppbygging, styrkeøkning eller vektreduksjon.

PWO (pre-workout)

Forkortelsen PWO står for ”pre-workout” og er et slags samlet begrep for produkter som bli tatt før trening med hensikt å heve prestationsevnen. En god PWO stimulerer vanligvis flere prestatsjonsforbedrende mekanismer – pump, fokus, energi, styrke og utholdenhet. Alt for at du skal få mest mulig ut av treningen din!

Populære PWO:er

Toppselgere
25%
+ 2 varianter
Toppselgere
25%
+ 2 varianter
Star Nutrition
239 kr
319 kr
Kjøp Kjøp
30%
+ 1 variant
209 kr
299 kr
Kjøp Kjøp

Kreatin

Kreatin er trolig det mest effektive, og godt studerte, prestasjonsøkende kosttilskuddet som er tilgjengelig på dagens marked. Kreatin blir lagret in i musklene der det er tillgjengelig som drivstoff vid eksplosiv anstrengelse.

Populære kreatinprodukter

Toppselgere
249 kr
Toppselgere
249 kr
+ 1 variant
269 kr
Kjøp Kjøp

Pump

Det er en rekke kosttilskudd som kan fremme "pump" og "trykk" under trening. Kosttilskuddene det gjelder øker nivået av nitrogenoksid (NO) i kroppen. Dette får blodkarene til å utvide seg, noe som øker blodstrømmen til arbeidende muskler.

Populære pumpprodukter

25%
179 kr
239 kr
Toppselgere
25%
187 kr
249 kr
249 kr

Utholdenhet

Kanskje du driver med cardio, og er på jakt etter noe som forbedrer utholdenheten? Da er det beta-alanin og koffein som gjelder. Beta-alanin motvirker melkesyre og koffein øker generell våkenhet.

Populære utholdenhetsprodukter

Toppselgere
25%
164 kr
219 kr
+ 1 variant
27 kr
Kjøp Kjøp