I dette segmentet finner du fettforbrennere fra Star Nutrition. Fettforbrennere er populære produkter som reduserer sultfølelsen og øker stoffskiftet under diett, noe som igjen gjør det lettere å få et godt, raskt resultat.

Når du vil gå ned i vekt, handler det i ofte om en spørsmål om ren matematikk. Man må forbruke mer kalorier enn det man har i seg. Gjør man det, må kroppen få energi fra andre steder, noe den får fra kroppens fettvev. Resultatet? Vektreduksjon.

Fettforbrennere er produkter som på en eller annen måte støtter denne prosessen. En fettforbrenner virker delvis gjennom å øke fettforbrenningen og kaloriforbruket, noe som gjør det enklere å forbruke flere kalorier enn det man har i seg. De kan også redusere matlysten og søtsuget, så det blir lettere å spise færre kalorier.

Multikomponentsprodukter

Det er flere ingredienser som stimulerer forskjellige vekttapsmekanismer. Våre mest populære fettforbrennere inneholder en godt balansert blanding av disse. Oppiggende, appetittdempende og metabolsk forbedring - alt i en kapsel.

Populære multikomponentsfettforbrennere

Kjøp fler, spar mer
299 kr
Kjøp fler, spar mer
349 kr

Sentrale stimulanter

En oppskattet ingredienskategori for vekttap er sentrale stimulanter. Akkurat som navnet antyder stimulerer sentrale stimulanter sentralnervesystemet og regulerer dermed kroppslige funksjoner som våkenhet og appetitt.

Populære Sentralstimulerende fettforbrennere

Kjøp fler, spar mer
199 kr

Enkelkomponentsprodukter

I tillegg til sentrale stimulanter er det en rekke andre ingredienser som på en eller annen måte forenkler vekttap. Aminosyrer, mineraler, antioksidanter, fibrer og fettsyrer. Som regulerer funksjoner som metabolisme, insulinsekresjon og metning.

Populære enkelkomponentsfettforbrennere

Kjøp fler, spar mer
199 kr
Kjøp fler, spar mer
399 kr
Kjøp fler, spar mer
129 kr
Toppselgere
Kjøp fler, spar mer
Toppselgere
Kjøp fler, spar mer
249 kr