
Oppskrift
Sommerlig potetsalat
En potetsalat av små nypoteter, smaksrike solmodne tomater, sprø reddiker, salatblad og en fransk sennepsvinagrette passer til det meste!
Ingredienser
4 PORSJONER
800 g nypoteter
1 reddiker (bunt)
8 Cherry-tomater
blandet salat
1 ts. Dijon-sennep
90 ml olivenolje
3 ss. balsamico-eddik
1 ss. kapers
havsalt, svart pepper
frisk timian
Næring
Næringsverdi per porsjon med 1/2 boks tunfisk + 1 kokt egg
Karbohydrater 21,3 g
Protein 27 g
Fett 17 g
Energi 346 kcal
Fremgangsmåte
- Vask og kok nypotetene i vann tilsatt salt. Rens og skyll reddikene og tomatene og del dem i to, riv salaten i små biter. Visp sammen en dressing av olje, eddik, sennep, salt og pepper.
- La potetene avkjøles en stund før du deler dem i mindre biter. Bland dem deretter forsiktig med grønnsaker, dressing og kapers. Topp med blader av frisk timian.
Kjøp fler, spar mer