Velkommen til ny og forbedret nettbutikk! Les mer her>>

En potetsalat av små nypoteter, smaksrike solmodne tomater, sprø reddiker, salatblad og en fransk sennepsvinagrette passer til det meste! 

Ingredienser

4 PORSJONER

800 g nypoteter

1 reddiker (bunt)

8 Cherry-tomater

blandet salat

1 ts. Dijon-sennep

90 ml olivenolje

3 ss. balsamico-eddik

1 ss. kapers

havsalt, svart pepper

frisk timian

Næring

Næringsverdi per porsjon med 1/2 boks tunfisk + 1 kokt egg

Karbohydrater 21,3 g

Protein 27 g

Fett 17 g

Energi 346 kcal

Fremgangsmåte

  1. Vask og kok nypotetene i vann tilsatt salt. Rens og skyll reddikene og tomatene og del dem i to, riv salaten i små biter. Visp sammen en dressing av olje, eddik, sennep, salt og pepper.
  2. La potetene avkjøles en stund før du deler dem i mindre biter. Bland dem deretter forsiktig med grønnsaker, dressing og kapers. Topp med blader av frisk timian.
69 kr
Kjøp Kjøp