Protein-is med smak av bringebær og lakris

Ved hjelp av disse enkle oppskriftene kan du lage en god og sunn is som både dine smaksløker og muskler kommer til å elske! Her med en herlig smak av bringebær og lakris!

Is er en fryst matvare med hovedingredienser som tradisjonelt sett består av sukker, eggeplomme og fløte eller melk. Svært god på smak – men ikke akkurat helsekost. Hvis du er ute etter et litt sunnere alternativ slik at du med god samvittighet og formen i behold kan nyte en is i ettermiddagssolen, har vi noen ordentlig gode oppskrifter du burde prøve!

Denne varianten av protein-is gjør seg best hvis man har tilgang til en ismaskin. Det går også an å lage den uten, men da må man sørge for å røre rundt regelmessig under innfrysningen. Basen i denne oppskriften består av kvarg, eggehvite og melk. Så kan man variere i det uendelige med ulike smakstilsetninger. 

Ingredienser 

(2 Porsjoner)

200 g Kesam/Kvarg

2 Eggehviter

50 ml Melk

100 g Bringebær (ferske eller fryste)

100 ml Whey-80 Bringebær

5 Tyrkisk pepper (knuste)

Fremgangsmåte

  1. Bland sammen kesam/kvarg og melk med smakstilsetningsingrediensen til en glatt masse.
  2. Visp eggehvitene hardt og bland inn i røren.
  3. Hell over i en ismaskin og la den gå til ønsket konsistens er oppnådd. Hvis du ikke har tilgang til en ismaskin, stiller du blandingen i fryseren i 3-4 timer. Rør rundt ordentlig minst hver halvtime.
Produkter från receptet
Toppselgere
+ 26 varianter
Toppselgere
+ 26 varianter
299 kr
Kjøp
Kjøp
Toppselgere
Kjøp fler, spar mer
Toppselgere
Kjøp fler, spar mer
84 kr