
Protein-is med jordbær/hvit sjokolade
Is, jordbær, protein og hvit sjokolade? Ja, bedre enn dette blir det ikke!
Is er en fryst matvare med hovedingredienser som tradisjonelt sett består av sukker, eggeplomme og fløte eller melk. Svært god på smak – men ikke akkurat helsekost. Hvis du er ute etter et litt sunnere alternativ slik at du med god samvittighet og formen i behold kan nyte en is i ettermiddagssolen, har vi noen ordentlig gode oppskrifter du burde prøve!
Denne varianten av protein-is gjør seg best hvis man har tilgang til en ismaskin. Det går også an å lage den uten, men da må man sørge for å røre rundt regelmessig under innfrysningen. Basen i denne oppskriften består av kvarg, eggehvite og melk. Så kan man variere i det uendelige med ulike smakstilsetninger
Ingredienser
2 PORSJONER
200 g Kvarg
50 ml Melk
2 Eggehvite
100 g Jordbær
100 ml Lean Whey Protein Strawberry White Chocolate
2 ss hvit sjokolade (hakket)
1 ss Jordbær sirup
Fremgangsmåte
- Bland sammen kvarg og melk med smakstilsetningsingrediensen til en glatt masse.
- Visp eggehvitene hardt og bland inn i røren.
- Hell over i en ismaskin og la den gå til ønsket konsistens er oppnådd. Hvis du ikke har tilgang til en ismaskin, stiller du blandingen i fryseren i 3-4 timer. Rør rundt ordentlig minst hver halvtime.