
Protein Chocolate Chip Cookies
Hvem elsker ikke kaker? Skal det være så vanskelig å bake småkaker uten smør, hvitt mel og sukker?
Dette er riktignok ikke vanlige lavkalori/lette kaker, men snarere et godt og litt mer nyttig alternativ for de som ønsker å ta bevisste valg om hva de stopper i seg. Fettinnholdet i disse delikatessene kommer fra peanøttsmør og kokosolje i stedet for smør, og de er søtet med stevia i stedet for sukker, og de er proteinanriket med proteinpulver.
Håper det smaker!
Ingredienser
(7 Kaker)
2 dl Havregryn
30 g Sukkerfri sjokolade
2 ts Søtningsmiddel m. stevia
1 ss Usøtet mandelmelk
2 ss Lean Protein Vanilla Ice Cream
1 ss Kokosolje
2 ts Peanøttsmør
1 krm Bikarbonat
1 krm Bakepulver
1 st Vaniljepulver
2 ts Mandelsmør
Fremgangsmåte
- Forsikre deg om at sjokoladen er i romtemperatur, da blir den lettere å handtere.
- Bland deretter havregrynen i mikser til de har en mellignende struktur.
- Hell alle tørre ingredienser i en bolle og blande.
- Ha peanøttsmør, mandelsmør og kokosnolje i et glass og sett i mikron i omtrent 20 sekunder.
- Tilsett mandelmelk og blande godt.
- Hell blandingen i bollen med tørre ingredienser og rør med en sleiv.
- Hakk sjokoladen og rør om.
- Forme sju like store kaker og legg på et bakepapir.
- Stekes i ovnen på 160 grader i omtrent 10 minutter. Ta ut kakene når de er slik som du vil ha dem.
Næring
Næringsinnhold per kake
Karbohydrater 8 g
Protein 3 g
Fett 5 g
Energi 94 kcal