Hopp til hovedinnholdet
Banner

En fluffy og magisk god mug cake toppet med et sjenerøst lag med vaniljefrosting, bringebær og regnbuestrøssel. For alt blir bedre med litt farge på maten, ikke sant? Del med noen du liker, eller spis hele selv – den inneholder jo så mye som 40 g protein så hvorfor ikke! Den er også helt vegansk.

Ingredienser

1 STOR MUG CAKE

50 g Instant Oats

20 g Soy Protein Isolate Vanilla, Star Nutrition

1 ts granulert stevia

2 ts chiafrø

100 g eplesaus/mos

2 ts olje

2 ss havremelk

1 ts strøssel



FROSTING

100 g soyayoghurt

20 g Soy Protein Isolate Vanilla, Star Nutrition

Slik gjør du :

1.     Bland Instant Oats, soyaprotein, chiafrø og stevia i enbolle.

2.     Rør ned eplesausen, olj, havremelk og til sist strøsselet.

3.     Hell over i en stor kopp.

4.     Kjør i mikron i 2-3 minutter på full effekt.

5.     Snu kaken opp ned på et fat og la den avkjøles.

6.     Visp sammen ingrediensene til frostingen.

7.     Fordel frostingen på og pynt med for eksempel bringebær og litt strøssel. Nyt! 


Næringsinnhold

Næringsinnhold ½ mug cake

  • Energi 293 kcal
  • Fett 9 g
  • Karbohydrater 28 g
  • Protein 23 g

Kjøp produktene til oppskriften

Prisfunn
+ 3 varianter
Prisfunn
+ 3 varianter
107 anmeldelser
Star Nutrition
249 kr
Laveste pris 259 kr
Kjøp
Laveste pris 259 kr
Kjøp
10%
10%
21 anmeldelser
Star Nutrition
71 kr
Laveste pris 79 kr (-10%)
Laveste pris 79 kr (-10%)
10%
10%
1 anmeldelser
Vitaprana
98 kr
Laveste pris 109 kr (-10%)
Laveste pris 109 kr (-10%)