
Vegan Protein Mug Cake
En fluffy og magisk god mug cake toppet med et sjenerøst lag med vaniljefrosting, bringebær og regnbuestrøssel. For alt blir bedre med litt farge på maten, ikke sant? Del med noen du liker, eller spis hele selv – den inneholder jo så mye som 40 g protein så hvorfor ikke! Den er også helt vegansk.
Ingredienser
1 STOR MUG CAKE
50 g Instant Oats
20 g Soy Protein Isolate Vanilla, Star Nutrition
1 ts granulert stevia
2 ts chiafrø
100 g eplesaus/mos
2 ts olje
2 ss havremelk
1 ts strøssel
FROSTING
100 g soyayoghurt
20 g Soy Protein Isolate Vanilla, Star Nutrition
Slik gjør du :
1. Bland Instant Oats, soyaprotein, chiafrø og stevia i enbolle.
2. Rør ned eplesausen, olj, havremelk og til sist strøsselet.
3. Hell over i en stor kopp.
4. Kjør i mikron i 2-3 minutter på full effekt.
5. Snu kaken opp ned på et fat og la den avkjøles.
6. Visp sammen ingrediensene til frostingen.
7. Fordel frostingen på og pynt med for eksempel bringebær og litt strøssel. Nyt!
Næringsinnhold
Næringsinnhold ½ mug cake
- Energi 293 kcal
- Fett 9 g
- Karbohydrater 28 g
- Protein 23 g