En midsommerdrøm for deg som er på slutten av en lang fitnessdiett. Disse pavlovaene er ikke bare vakre, men også veldig proteinrike! Å gå på en fitnessdiett trenger ikke å bety torsk og poteter. Nå kan den endelig også inkludere en god pavlova. Spiser du dessuten også hele fatet tilsvarer det en energimengde som omtrent to proteinbarer. Så for de av dere som liker bulkmat er denne oppskriften et must.

Ingredienser

8 MINI PAVLOVA

Marengs

100 g Liquid Egg White, Star Nutrition

1 dl Sukrin Melis

1 ss Maizena

2 ts sitronsaft

½ ts vaniljepulver

Topping

½ bar fra Goodlife

2 dl Supreme Casein, vanilla

Ferske bringebær, jordbær og blåbær

Slik gjør du

  1. Sett ovnen på 120 grader.
  2. Visp eggehvitene stive i en metallskål, pass på at alle redskapene er rene og tørre.
  3. Vend forsiktig ned Sukrin, Maizena, sitronsaft og vaniljepulver.
  4. Ha røren i en sprøytepose med en stort munnstykke og sprøyt deretter ut åtte sirkler på et bakepapir.
  5. Stekes midt i ovnen i ca 45 minutter eller til marengsen blir hard, litt kortere i en varmluftsovn.
  6. Mens marengsene stekes blander du kaseinet med vann til det får en pudding-lignende konsistens. Hvis du har for mye vann kan du ta i mer kasein. Bruk samme sprøytepose og fyll på med puddingen.
  7. Hakk frukt, bær og bar i små biter.
  8. Når marengsene er klare, la de avkjøles. Når de er avkjølte legger du på toppingen.

Næringsinnhold

Næringsinnhold per pavlova

  • Energi 52 kcal 
  • Fett 1 g 
  • Karbohydrater 4 g 
  • Protein 7 g
Kjøp produktene fra oppskriften
Toppselgere
Kjøp fler, spar mer
Toppselgere
Kjøp fler, spar mer
84 kr
Kjøp fler, spar mer
Kjøp fler, spar mer
94 kr
Toppselgere
+ 9 varianter
Toppselgere
+ 9 varianter
289 kr
Kjøp
Kjøp