
Mettende lunsjpannekake
Når du helt enkelt ikke får nok av pannekaker og vil spise den til flere måltider enn ett, da er dette en oppskrift for deg! En næringsrik og sunn variant av pannekake som passer perfekt til lunsj. Sprø på overflaten og myk og velsmakende i midten. Her topper vi med avokado, crème fraiche og fersk koriander, men du kan selvfølgelig ha det tilbehøret du vil til pannekakene dine.
Ingredienser
6 SMÅ PANNEKAKER
80 g Instant Oats, Star Nutrition
½ ts bakepulver
½ ts hvitløkspulver
½ ts paprikapulver
en klype salt og pepper
½ rødløk
2 hvitløksbåter
½ rød paprika
150 ml valgfri melk
50 ml Liquid Egg Whites, Star Nutrition
1 ss presset sitron
Litt kokosolje til steking
Gjør slik
1. Hakk rødløk og hvitløk fint.
2. Hakk paprikaen i mindre biter.
3. Bland havregryn med bakepulver og krydder i en bolle.
4. Hell i eggehviter, melk og litt presset sitron. Visp til en jevn røre.
5. Bland inn rødløk, hvitløk og paprika i røren.
6. Stek i litt kokosolje på middels varme i 1-2 minutter til de har fått en fin farge
7. Dander på en tallerken og topp med avokado, et dash crème fraiche og fersk koriander. Nyt!
Næringsinnhold
Næringsinnhold hele oppskriften
· Energi 428 kcal
· Fett 8 g
· Karbohydrater 64 g
· Protein 20 g