 
                
            
            
                
                    
                        Oppskrift
                    
                
            
            
            
                
                    
                        
                
                
            
            
            
        
    Lakris-is med twist av bringebær
Ved hjelp av denne enkle oppskriften kan du lage en god og sunn is som både dine smaksløker og muskler kommer til å elske! Her med en herlig smak av lakris og bringebær!
Ingredienser
(2 Porsjoner)
200 g Kesam/Kvarg
2 Eggehviter
50 ml Melk
100 ml Whey-80 Liquerice
100 g Bringebær
Fremgangsmåte
- Bland sammen kesam/kvarg og melk med smakstilsetningsingrediensen til en glatt masse.
- Visp eggehvitene hardt og bland inn i røren.
- Hell over i en ismaskin og la den gå til ønsket konsistens er oppnådd. Hvis du ikke har tilgang til en ismaskin, stiller du blandingen i fryseren i 3-4 timer. Rør rundt ordentlig minst hver halvtime.
Produkter fra oppskriften
                        Toppselgere
                    
                
            
        
    
        
        
            349 kr
        
    
    
    
    
    
                                Gratis frakt over 699 kr
                            
                        
                                Gratis retur
                            
                        
                                Prisløfte
                            
                        Om du gir oss godkjennelse så kontakter vi deg når produktet er tilbake i lager. Informasjon om hvordan vi bruker dine personopplysninger finner du i vår Personvernpolicy.
                            !
Dette produktet er dessverre ikke i lager. Få beskjed når det kommer på lager igen.
                        Toppselgere
                    
                
            
                
                    
                        Kjøp fler, spar mer
                    
                
            
        
     
                
            
        