kyllingsalat

Ingredienser

1 PORSJON

100 g kyllingbryst

40 g quinoa

60 g tomater

60 g bønner

35 g bønnespirer

10 g misopaste

10 g gulrot

10 g ingefær

olivenolje

salt

Næring

Næringsverdi per porsjon

Karbohydrater 42 g

Protein 36 g

Fett 4 g

Energi 356 kcal

Fremgangsmåte

  1. Miks smørbønner, kidneybønner, kikerter og bønnespirer sammen med en persillekvast og olivenolje.
  2. Kutt opp kyllingen i fine skiver.
  3. Kok opp quinoa.
  4. Du lager dressingen ved å presse gulrot og ingefær (50/50) og røre det sammen med misopaste og sesamolje.
  5. Bland alt sammen.
Kjøp fler, spar mer
Kjøp fler, spar mer
69 kr
Kjøp fler, spar mer
Kjøp fler, spar mer
69 kr
Kjøp fler, spar mer
399 kr