0
0

Kaseinprotein

Kasein er et protein som finnes naturlig i melk. Melkeprotein har en høy biologisk verdi, noe som gjør det til en proteintype av veldig god kvalitet. Kasein er et lan... Kasein er et protein som finnes naturlig i melk. Melkeprotein har en høy biologisk verdi, noe som gjør det til en proteintype av veldig god kvalitet. Kasein er et langsomt protein. Dette betyr at opptaket til musklene kommer til å foregå over lang tid. Som en følge av dette er kasein et bra valg å innta om kvelden etter trening. I løpet av natten kommer kaseinet til å forsyne musklene med viktige aminosyrer for maksimal oppbygging. I tillegg til disse langsomme egenskapene har kasein også antikatabole egenskaper, noe som betyr at det motvirker nedbryting av musklene. Les mer

Om du driver med vektløfting trenger du gjerne tilskudd av proteiner. Noen typer proteiner, som myse, tas raskt opp i kroppen, mens kaseinprotein tas opp tregere. Ta derfor tilskudd av kasein før du legger deg, slik at kroppen kan restituere seg mens du sover.

Bygg muskler med kaseinprotein

En liten festlighet som ofte går igjen i bodybuildermiljøer er at søvn er den beste øvelsen for å bygge muskler. Det er når man slapper av at kroppen kan restituere seg, og det er her man kan få best effekt av kaseinprotein. Kasein er også kjent som osteprotein, og er en av hovedformene av proteiner du finner i melk. Den andre typen melkeprotein er myse, som tas opp raskt av kroppen og derfor er utmerket til bruk rett etter trening. Man bruker lengre tid på å fordøye kasein, og det fører til at muskelcellene får bedre tid til å bruke de tilgjengelige byggesteinene. Den som sover synder ikke, men med kaseinprotein kan man bygge muskler!

Gode tilskudd med kaseinprotein

Når man driver med vektløfting er det viktig å få i seg nok proteiner. En tommelfingelregel er at du bør innta om lag to gram per kilo kroppsvekt per dag. Om du i tillegg fokuserer på å få i deg riktige proteiner vil du få en enda bedre effekt. Forskjellige typer har en varierende sammensetning av aminosyrer, som er byggesteinene kroppen trenger for å fungere optimalt. Her hos Gymgrossisten har vi en rekke tilbud på forskjellige tilskudd som inneholder kaseinprotein, både som isolat og sammen merd andre typer protein. Vi har også pakketilbud der du får forskjellige typer proteinpulver til bruk om dagen og om kvelden. Kombinerer du disse med god trening kan vi nesten garantere deg at du får gode resultater.

Skjul
Filtrer utvalg
Gjenopprett alt

Varemerker

Smak

Vekt

Type Kaseinprotein

Avbryt
Bruk filter

Supreme Casein 100, 900 g

Delta Nutrition
349 kr
Kjøp Kjøp
20%
20%

4 x Supreme Casein 100, 900 g

Delta Nutrition
957 kr
1.196 kr
Kjøp Kjøp
Toppselgere
Toppselgere

Supreme Casein, 750g

Star Nutrition
199 kr
Kjøp Kjøp

Supreme Casein, 3 kg

Star Nutrition
549 kr
Kjøp Kjøp

100% Casein Gold Standard, 908 g

Optimum Nutrition
429 kr
Kjøp Kjøp

SmartSupps CASEIN, 2 kg

SmartSupps
379 kr
Kjøp Kjøp

Slow Casein, 900 g

Swedish Supplements
369 kr
Kjøp Kjøp
20%
20%

Dag- og natt pakken

Star Nutrition
318 kr
398 kr
Kjøp Kjøp

100% Casein Gold Standard, 1818 g

Optimum Nutrition
699 kr
Kjøp Kjøp
25%
25%

Grunnpakke

Star Nutrition
575 kr
766 kr
Kjøp Kjøp
25%
25%

Dag- og natt pakken, Chained Nutrition

Chained Nutrition
735 kr
978 kr
Kjøp Kjøp
25%
25%

Supreme Casein Mix&Match, 3 kg

Star Nutrition
599 kr
796 kr
Kjøp Kjøp
29%
29%

Hold formen-pakke

Star Nutrition
699 kr
985 kr
Kjøp Kjøp
32%
32%

Supreme Casein 3 kg + Bonus Products!

Star Nutrition
609 kr
898 kr
Kjøp Kjøp