Få t-skjorte på kjøpet når du handler for over 1000kr >>>

Sirup & Spread.

Mat utgjør av de største hjørnesteinene uansett hvilket mål du har med treningen eller kroppen din. Du kommer langt med et godt kosthold, samtidig er det ikke alltid like...

Mat utgjør av de største hjørnesteinene uansett hvilket mål du har med treningen eller kroppen din. Du kommer langt med et godt kosthold, samtidig er det ikke alltid like lett å lage god mat som samtidig både smaker godt og ikke tilfører unødvendige kalorier fra for eksempel sukker. Det er her ulike siruper og spreads kommer inn i bildet.

Les mer

Delikat og enkelt

Mat utgjør av de største hjørnesteinene uansett hvilket mål du har med treningen eller kroppen din. Du kommer langt med et godt kosthold, samtidig er det ikke alltid like lett å lage god mat som samtidig både smaker godt og ikke tilfører unødvendige kalorier fra for eksempel sukker. Det er her ulike siruper og spreads kommer inn i bildet. 

 

Det (vanligvis) kalorifattige valget

De aller fleste siruper og spreads bruker ikke sukker for å bli søtt og godt. De er i tillegg ofte fettfattige, og flere varianter inneholder nesten ingenting annet enn smak. Dette gjør at siruper og spreads er perfekt for deg som ønsker å fortsette å spise godt, men samtidig vil kutte ned på kaloriinntaket. Det finnes også noen unntak hvor spreads bruker rene nøtter, noe som gjør dem både deilige og kaloririke. 

 

Alltid bra å ha i matskapet

En god sirup har mange bruksområder. Den er god til både grøt, cottage cheese eller kvarg. Det finnes også varianter som passer perfekt til kaffen og varianter som bare må testes sammen med en deilig dessert. Det samme gjelder for spreads, det finnes varianter som fungerer utmerket på riskaker eller vanlige sandwicher, men som også passer bra sammen med andre matvarer. Med flere forskjellige varianter i matskapet trenger maten aldri å bli kjedelig igjen. 

 

Du finner alt hos Gymgrossisten

Gymgrossisten har alt du trenger av spreads og sirup. Her finner du alle mulige smaker og innhold, alt for at du skal kunne finne produkter som passer for målene og diettplanen din. Sørg for at du alltid har flere forskjellige produkter hjemme, slik at du kan variere smak og innhold ut ifra hva du har lyst på. 

Skjul
79 kr
13%
219 kr *
252 kr
Kjøp Kjøp
79 kr
79 kr
84 kr
84 kr
79 kr
79 kr
79 kr
75 kr
79 kr
79 kr
79 kr
79 kr
104 kr