Fem kosttillskott du måste ha med dig på resan

Fantastiske ferietid! Skal du ut å reise i ferien har du kanskje tenkt litt på hva du skal gjøre med treningen og hvordan det blir med maten og kosttilskuddene.

Å reise til et helt nytt sted kan by på utfordringer, men er du godt forberedt kan du fortsette med treningen også når du er på reisefot. Med rett produkter pakket i kofferten kan du nyte ferien fullt ut uten å endre på treningsrutinene eller kosten. Nedenfor får du noen tips på ting som kan være kjekt å ha med. 

Protein

Protein er kongen av alle næringsstoffer. Det er protein som bygger muskler. Det er også protein som bidrar til å opprettholde muskelmassen under diett. På ferien er det kanskje ikke like lett å spise som vanlig og da er det veldig enkelt å ha protein tilgjengelig slik at du raskt kan lage en proteinshake. Med Whey-80 i porsjonspose får enkelt med deg protein på reisen. 

EAA

EAA, eller essensielle aminosyrer, er aminosyrene som kroppen ikke kan produsere selv, så de må vi få via kosten. Med EAA kan du raskt og enkelt lage en iskald og sunn drink som kan nytes i solen. En enkel måte å hydrere samtidig som du også fyller på med aminosyrer.

Barer

Om du vil ha noe som er mer mettende og samtidig rikt på protein kan du pakke med noen barer. En bar gir litt mer metthetsfølelse enn proteinpulver eller EAA og passer ofte litt bedre som et godt mellommåltid eller snacks. Gymgrossisten har et veldig stort utvalg av barer som ellers kan være vanskelige å finne på feriestedet.

Væskeerstatning

Varme solrike dager, kanskje kombinert med trening og mye bading, kan føre til væsketap. Sammen med svetten forsvinner også viktige salter og mineraler. Det er derfor alltid lurt å ta med en kvalitativ væskeerstatning som for eksempel Restore fra Star Nutrition.

Shaker

Tar du med pulver å blande, er en shaker veldig bra å ha med seg. Gymgrossisten har shakere i flere forskjellige størrelser, men alle er perfekte for å blande både protein og aminosyrer. En litt mindre shaker som Star Nutrition Shaker, 500 ml er lettere å ta med på reisen enn de større variantene.

PWO shots

Hvis du har planlagt å kjøre noen skikkelige treningsøkter, kan det være verdt å ta med en PWO. Du kan selvfølgelig ta med en hel boks, men ettersom plassen i kofferten ofte er begrenset anbefaler vi PWO-shots. Disse tar liten plass, er ferdigblandet og har et gjennomtenkt innhold tilpasset tøffe treningsøkter. Prøv gjerne Off The Hook eller Star Nutrition PWO Shot.

Multivitamin

På ferien er det ikke rart om det ikke blir samme kost som hjemme. Såklart skal den lokale maten testes og ferien er fortsatt en tid for å koble av og nyte. Når kosten endres helt kan det lønne seg å ta med en bra multivitamin som garanterer at du dekker kroppens behov for både vitaminer og mineraler hver dag..

Treningsredskap

Treningsredskap er ikke et kosttilskudd, men vi vil likevel benytte anledningen til å nevne at vi har et stort utvalg treningsredskap som er enkle å ha med på reise og som gjør at du kan trene hardt selv om det ikke finnes et treningsstudio i nærheten. Et hett tips er gummistrikk og hoppetau som tar liten plass, men som gir utfordrende trening.

Alla produkter från artikeln
+ 3 varianter
229 kr
Kjøp
Kjøp
Kjøp fler, spar mer
Kjøp fler, spar mer
79 kr
Toppselgere
+ 3 varianter
Toppselgere
+ 3 varianter
299 kr
Kjøp
Kjøp
Toppselgere
+ 5 varianter
109 kr
Kjøp
Kjøp
26%
+ 1 variant
239 kr
324 kr
Kjøp
Kjøp
31%
+ 8 varianter
239 kr
348 kr
Kjøp
Kjøp
Toppselgere
+ 4 varianter
Toppselgere
+ 4 varianter
59 kr
Kjøp
Kjøp