
Oppskrift
Japansk biff med nudler
Rask og mettende wok med nudler.
Tilberedningstid: 30 minutter
Ingredienser
1 PORSJON
200 g løvbiff
gul løk (0,25 stk)
rødløk (0,25 stk)
purre (0,2 stk)
2 hvitløk (fedd)
fersk ingefærrot (0,25 cm)
kardemomme
fersk chili
2 cherrytomater
8 ml kokosolje
1 ts. sesamolje
250 ml Kikkoman soya
limesaft (1/4 lime)
Shirataki nudler
Fremgangsmåte
- Strimle kjøttet, rens løkene og del dem i tynne skiver, hakk hvitløken, skjær ingefærroten og chilien i tynne strimler og del tomatene i to.
- Varm opp en wokpanne eller teflonpanne med kokosolje og stek kjøttet til overflaten er brun. Ta opp kjøttet og legg det til siden mens du steker løken gyllenbrun (gul løk, rødløk, purre og hvitløk).
- Legg tilbake kjøttet og bland forsiktig i tomater, chili og ingefær. Tilsett sesamolje, soya og limesaft. Saltes og pepres for å sette smak.
- Fordel skylte shiratakinudler og wok i matbokser og avkjøl. Frys dem.
Næring
Næringsverdi per porsjon
Karbohydrater 15 g
Protein 49 g
Fett 21 g
Energi 450 kcal
Kjøp fler, spar mer
Toppselgere
Kjøp fler, spar mer
Kjøp fler, spar mer