Velkommen til ny og forbedret nettbutikk! Les mer her>>

Rask og mettende wok med nudler.

Tilberedningstid: 30 minutter

Ingredienser

1 PORSJON

200 g løvbiff

gul løk (0,25 stk)

rødløk (0,25 stk)

purre (0,2 stk)

2 hvitløk (fedd)

fersk ingefærrot (0,25 cm)

kardemomme

fersk chili

2 cherrytomater

8 ml kokosolje

1 ts. sesamolje

250 ml Kikkoman soya

limesaft (1/4 lime)

Shirataki nudler

Fremgangsmåte

  1. Strimle kjøttet, rens løkene og del dem i tynne skiver, hakk hvitløken, skjær ingefærroten og chilien i tynne strimler og del tomatene i to.
  2. Varm opp en wokpanne eller teflonpanne med kokosolje og stek kjøttet til overflaten er brun. Ta opp kjøttet og legg det til siden mens du steker løken gyllenbrun (gul løk, rødløk, purre og hvitløk).
  3. Legg tilbake kjøttet og bland forsiktig i tomater, chili og ingefær. Tilsett sesamolje, soya og limesaft. Saltes og pepres for å sette smak.
  4. Fordel skylte shiratakinudler og wok i matbokser og avkjøl. Frys dem.

Næring

Næringsverdi per porsjon

Karbohydrater 15 g

Protein 49 g

Fett 21 g

Energi 450 kcal