Ghee EKO 240 g fra Upgrit er et økologiskt skilt og klarifisert smør fremstilt fra melken av gressfôret kyr.
Ghee fra Upgrit er et klarifisert smør laget av økologisk komjølk. Ghee er en meget ren form for skilt smør som har blitt brukt innen Ayurveda i årtusener. Denne ghee er økologisk og kommer fra melken av gressfôret kyr.
Upgrit økologisk ghee er et klarifisert smør laget av økologisk komjølk. Ghee er en meget ren form for skilt smør som er perfekt for baking og matlaging og gir en rik smak til din favorittrett. Ghee smaker som smør men med en karamellisert smak. Et godt smør med en lett ristet, nøtteaktig og søt bakteklang.
Ghee er superstabilt å steke i da det kan varmes opp til 250 grader uten at det brenner seg og næringskvaliteten forringes. Ghee har blitt brukt innen Ayurveda i årtusener og er fortsatt en meget populær og mye brukt form for smør i Asia.
Denne ghee inneholder ingen tilsetningsstoffer og brukes akkurat som vanlig smør. Det er også et utmerket alternativ for deg som er sensitiv for laktose.
Antall porsjoner per forpakning / Mengde bruk: Bruk Ghee istedenfor tradisjonelt smør og olje i matlaging og baking. Kan også røres inn i ris eller annen mat eller i kaffe.
Næringsdeklarasjon: |
Per 100 g |
DRI % * |
Energi |
3 765 kJ / 900 kcal |
|
Fett |
100 g |
|
- hvorav mettet fett |
60 g |
|
Karbohydrater |
0 g |
|
- hvorav sukkerarter |
0 g |
|
Fiber |
0 g |
|
Protein |
0 g |
|
Salt |
0 g |
|
Ingredienser og allergener:
100% økologisk smørfett. Kan inneholde spor av melk.
Opprinnelsesland:
PL-EKO-3, EU-jordbruk.
Oppbevaring:
Åpnet boks bør konsumeres innen to måneder og oppbevares helst i kjøleskap.
Annet:
Tenk på viktigheten av en allsidig og balansert kosthold.