Chiapudding med kirsebær

Søte kirsebær og superfooden chiafrø som på noen timer i kjøleskapet blir en næringsrik og herlig chiapudding!

Ingredienser

1 PORSJON

100 g Mandelmelk

100 g ProPud Vanilje

50 g Gresk yoghurt

20 g Chiafrø

20 g Havregryn

1 ts Whey-80 Kirsebær

Fremgangsmåte

  1. Bland sammen det som skal i puddingen i en skål.
  2. Rør litt innimellom mens chiafrøene sveller opp, så de ikke danner store klumper.
  3. Dekk skålen med plastfolie og ha den i kjøleskapet til den skal spises. Sveller mest opp om den får stå noen timer, og da må du evt ha i mer av det flytende om den blir for tykk.
  4. Pynt med moreller og sukkerfri sjokolade og eventuell søtning om ønskes.

SPRING SALE
6%
93 kr
Laveste pris 98 kr (-6%)
Laveste pris 98 kr (-6%)
SPRING SALE
Prisfunn
+ 26 varianter
SPRING SALE
Prisfunn
+ 26 varianter
249 kr
Laveste pris 249 kr
Kjøp
Laveste pris 249 kr
Kjøp