Chiapudding med kirsebær

Søte kirsebær og superfooden chiafrø som på noen timer i kjøleskapet blir en næringsrik og herlig chiapudding!

Ingredienser

1 PORSJON

100 g Mandelmelk

100 g ProPud Vanilje

50 g Gresk yoghurt

20 g Chiafrø

20 g Havregryn

1 ts Whey-80 Kirsebær

Fremgangsmåte

  1. Bland sammen det som skal i puddingen i en skål.
  2. Rør litt innimellom mens chiafrøene sveller opp, så de ikke danner store klumper.
  3. Dekk skålen med plastfolie og ha den i kjøleskapet til den skal spises. Sveller mest opp om den får stå noen timer, og da må du evt ha i mer av det flytende om den blir for tykk.
  4. Pynt med moreller og sukkerfri sjokolade og eventuell søtning om ønskes.

Kjøp fler, spar mer
Kjøp fler, spar mer
0 anmeldelser
109 kr
Toppselgere
+ 30 varianter
Toppselgere
+ 30 varianter
905 anmeldelser
319 kr
Kjøp
Kjøp