
Blødende sjokolademuffins
Sjokolademuffins med "flytende" innhold. Hele 10 g protein per muffins, men bare 4,5 g karbohydrater og fett.
Tilberedningstid: 5 - 10 minutter
Baketid: 15 - 20 minutter
Ingredienser
(8 MUFFINS)
60 g Whey-80 (sjokolade)
2 Hele egg
2 Eggehviter
1 Banan
100 g Kokosmelk (light)
100 g Havregryn
25 g Rivet kokos
15 g Kakao (gjerne sukkerfri)
5 g Søtningsmiddel (flytende)
1 ts Bakepulver
8 Mørk sjokolade biter (stevia/sukkerfri)
Næring
Næringsinnhold per muffin
Karbohydrater 4,5 g
Protein 10 g
Fett 4 g
Energi 86 kcal
Fremgangsmåte
Sett ovnen på 180 grader.
Bland alle ingrediensene i en skål bortsett fra de 8 bitene sjokolade.
Fordel deigen i muffinsformer. Totalt 8 muffins.
Stikk ned en bit sjokolade i deigen i muffinsformene.
Bak i midten av ovnen i ca 15-20 minutter (avhengig av ovn).
Stikk en gaffel eller bakepinne ned i muffinen, når deigen ikke kleber på gaffelen er de ferdige.
Dryss eventuelt litt ekstra rivet kokos for ekstra fin finish.