Aminosyrer og fettforbrenning

Grenede aminosyrer (BCAA) er noe som har blitt mer populært blandt oss som trener og det med all rett. BCAA er flersidig og passer inn i mange typer av kosthold for å optimere resultatene. ikke minst under diett.

BCAA består av aminosyrene leucin, valin og iso-leucin. BCAA har på senere tid blitt undersøktmer og er vel verdt å begrunde som tillskudd under diett av flere anledninger.

BCAA

BCAA er ett populært kosttilskudd for treningsentusiaster og fitnessutøvere for å få maksimalt utbytte av treningen. Man kan ta det i pilleform eller som pulver.

Hva er og gjør forgrenet aminosyrene BCAA?

BCAA blir ofte brukt når man trener for ikke å miste muskelmasse. Dette er spesielt viktig når man prøver å gå ned i vekt, men ønsker å bevare mest mulig av musklene. BCAA er aminosyrer som musklene trenger for å kunne bygge og reparere seg. Kroppen klarer ikke å produsere dette selv, så man får i seg BCAA igjennom maten man spiser.

For å få best effekt under tunge og lange treningsøkter er det lurt å få i seg ekstra mye BCAA og derfor anbefales dette som kosttilskudd.

Populære kosttilskudd for å maksimere treningen

Det er viktig med timing når det kommer til kosttilskudd, så når skal man ta BCAA? Det har blitt forsket på, og det viser seg at man bør ta dette kosttilskuddet rett før eller etter trening for best mulig resultat. Det er ikke nødvendig hver trening, men etter intense treningsøkter brytes muskelvevet ned, og aminosyrer hjelper musklene å gro fortere, noe som igjen fører til at man ikke taper muskelmasse.

Ved å ta ekstra aminosyrer hjelper du også kroppen med å kontrollere insulinnivået og sultfølelsen.

BCAA kosttilskudd er tilgjengelig i en form som passer deg

Dette har blitt ett av de mest populære kosttilskuddene på markedet for økt muskelmasse og brukes av både konkurranseutøvere og andre treningsentusiaster. Dette er et produkt som funker når man ønsker å gå ned i fettprosent og unngå for mye muskeltap.

Ekstra aminosyrer hjelper også kroppen til å restituere seg fortere, så du kommer raskere tilbake på trening. BCAA kosttilskudd kan man få både i pilleform og i pulver som løses i vann. Det finnes mange forskjellige smaker på pulveret så det er lett å finne din egen favoritt.

+ 3 varianter
229 kr
Kjøp
Kjøp
Toppselgere
+ 5 varianter
Toppselgere
+ 5 varianter
259 kr
Kjøp
Kjøp
Toppselgere
+ 3 varianter
Toppselgere
+ 3 varianter
249 kr
Kjøp
Kjøp