0
0

Spar opp til 300 kr med rabattkode. Se rabatten her!

Sekker & bokseputer

Her finner du sekker og bokseputer til MMA, kampsport osv.... Her finner du sekker og bokseputer til MMA, kampsport osv. Les mer

Ta en titt på Gymgrossistens utvalg i sekker og bokseputer! Det er deilig å slå fra seg litt, og uansett om du driver med kampsport, eller om du er av det fredelige slaget, er boksing svært god trening som belaster hele kroppen.

Sekker og bokseputer som tåler en trøkk

I vår kategori for sekker og bokseputer har vi det du trenger for å trene boksing eller andre kampsporter hjemme. Om du liker å trene alene, og vil fokusere på utholdenhet, kan boksing på sekk være like effektivt som å løpe på tredemølle. Bruker du riktig teknikk får du trent hele kroppen, og mange kan melde at de svært støle og slitne etter en økt på sekken. Du trenger ikke mer treningsutstyr enn et par boksehansker, et par handwraps til å beskytte hendene, og en boksesekk. Her hos Gymgrossisten har vi utstyr fra anerkjente leverandører som f.eks. Everlast og Fairtex, noe som betyr at du får kjøpt boksesekker og puter som tåler å bli slått hver eneste dag.

En komplett hjemmegym med sekker og bokseputer

Uansett om du driver med kampsport, eller om du aldri ville gjort en flue fortred, så kan våre sekker og bokseputer bli en ny og spennende del av din hjemmegym. Ved å trene slag og spark jevnlig venner du kroppen til å eksplosive handlinger, noe som gjør at du blir kvikkere og raskere. Om du kombinerer trening på sekk med strekking og tøying vil du også bli mye mer fleksibel. Håndholdte bokseputer gir også svært gode muligheter for partrening. Det er ikke bare den som slår på putene som får trening, siden det også er ganske slitsomt å holde dem. Om du ønsker bedre koordinasjon og timing er håndholdte puter definitivt et av de beste alternativene.

Skjul
Filtrer utvalg
Gjenopprett alt

Varemerker

Type treningsredskap

Avbryt
Bruk filter
Nyhet
Nyhet

UFC Curved Focus Mitts

UFC
749,00 kr
Nyhet
Nyhet

UFC Speed Bag Wall

UFC
2.399,00 kr

Fairtex KPLC2 Curved Thai Pads, White/Black, One Size, 2 st

Fairtex
1.889,00 kr
Nyhet
Nyhet

UFC Heavy Bag, 20 kg

UFC
2.149,00 kr
Nyhet
Nyhet

UFC Wood Beam Hanger

UFC
329,00 kr

Abilica Punch and Kick

Abilica
1.699,00 kr

Everlast Muay Thai Heavy Bag

Everlast
2.399,00 kr

EVERLAST Fästplatta för Boxsäck

Everlast
349,00 kr

Fairtex FMV11 Aero Focus Mitts, Black, One Size

Fairtex
1.399,00 kr