Sukrin Fiberbrød er en brødblanding som gir et fiberrikt og proteinrikt brød. Det er enkelt å bake og passer perfekt for deg som ønsker et næringsrikt alternativ. Brødet er fritt for egg og inulin, noe som gjør det vegansk og mer skånsomt for magen. For å bake, bland brødmiksen med vann, form til brød eller rundstykker og stek i ovnen.
Brødet kan oppbevares i kjøleskapet eller fryses for lengre holdbarhet.
Næringsinnhold | Per 100 g |
---|---|
Energi | 707 kJ / 169 kcal |
Fett | 9,2 g |
Herav mettede fettsyrer | 1,4 g |
Karbohydrater | 2,3 g |
Herav sukkerarter | 0,7 g |
Kostfiber | 17 g |
Protein | 11 g |
Salt | 1,3 g |
Ingredienser: Frø og kjerner (solsikke, psyllium, sesam, gresskar, linfrø), fiber (sukkerbete, havre, ert), sesammel, erteprotein, fettredusert linfrømel, smaksforsterker (erytritol), mineralsalt (kaliumklorid, natriumklorid), hevemidler (difosfat, natriumbikarbonat).