Sukrin+ er en sukkererstatning som er ideell til kaffe, te og baking. Sukrin+ er dobbelt så søtt som sukker og bør derfor brukes i halve mengden når det erstatter vanlig sukker. For å opprettholde saftighet og smak i bakverk bør Sukrin+ ikke utgjøre mer enn 20 % av de totale ingrediensene.
For høyere sukkerandeler anbefales det å kombinere med andre søtningsmidler som honning eller Finesse.
Næringsinnhold | Per 100 g |
---|---|
Energi | 0 kJ / 0 kcal |
Fett | 0 g |
Herav mettede fettsyrer | 0 g |
Karbohydrater | 100 g |
Herav sukkerarter | 0 g |
Herav polyoler | 100 g* |
Kostfiber | 0 g |
Protein | 0 g |
Salt | 0 g |
*Karbohydrater som ikke tas opp som energi i kroppen
Ingredienser: Søtningsmidler (erytritol, steviaglykosider).