Rabattkoder med opptil 300 kr rabatt! Klikk her >>

Myseprotein er tilgjengelig i tre forskjellige former: som hydrolysat, isolat eller konsentrat. I denne artikkelen kan du lære hva ulike typer produkter er og hvilke fordeler de har.

Myseprotein, eller ”whey protein”, er en proteinilde som forekommer naturlig i melkeprodukter. Det er en rask proteintype som innebør at det brytes nes, tas opp og kommer musklene tilgode kort etter inntak. Det raske opptaket gjør proteinet effektiv til å stimulere muskelvekst og restitusjon, ikke minst etter trening. 

 

Fire typer myseprotein

Som kosttilskudd kommer myseprotein i fire ulike former:

• Myseproteinkonsentrat: Dette er den billigste formen av myseprotein. Myseproteinkonsentrat inneholder vanligvis ca 50-80% protein.

Myseproteinisolat: I myseproteinisolat filtreres ennå mer karbohydrater og fett bort i forhold til konsentrat. Dette gir et høyere proteininnhold og lavere innhold av karbohydrater og fett, men også et høyere pris. Isolat inneholder vanligvis ca 85-90% protein. 

• Myseproteinhydrolysat: At et protein er hydrolysert betyr at den har blitt brutt ned i mindre deler på forhånd. Dette gjør at kroppen behøver å dele en mindre del av proteinet selv, som gir et ennå raskere opptak. Det er mulig å hydrolysere flere ulike proteintyper.

• Blandet myseprotein: Visse produkter består av en kombinasjon av myseproteinformene ovenfor i ulike mengdeforhold.

I Star Nutritions sortiment finnes fire ulike myseproteinprodukter: Whey-80, Whey-100, Ultimate Hydro Whey og Ultimate Whey. Alle inneholder myseprotein så samtlige har en høy proteinkvalitet og et raskt opptak. Hver produkt har derimot en eller to kjennetegn som gjør at visse passer mer eller mindre bra for ulike personer. Nedenfor er et sammendrag av hva som skiller dem:

  • Konsentrat – For deg som vil ha protein av høy kvalitet til en god pris
  • Isolat – For laktose-følsomme og mennesker som prøver å gå ned i vekt
  • Hydrolysat – For deg som vil ha det perfekte proteinet etter trening
  • Blanding – Passer for personer med følsom mage
Populære produkter med myseprotein
Toppselgere
199 kr
Kjøp Kjøp
Toppselgere
349 kr
Kjøp Kjøp
229 kr
Kjøp Kjøp
Toppselgere
279 kr
Kjøp Kjøp