5 kosttilskudd du må ha med deg på reisen

På tide med ferie? Det finnes ingen gyldig grunn til å slutte å jage gains! Nesten uansett hvor i verden du velger å dra finnes det muligheter for å drive med kvalitetstrening.

Produkter till pakkelisten

Her finner du produkter som optimerer restitusjonen, treningseffekten og næringsinntaket uten at bagasjen blir altfor tung og uhåndterlig. Mange er redde for å ta med seg kosttilskudd på reise til utlandet, men det trenger man ikke bekymre seg for, så lenge det er produkter kjøpt fra en ansvarlig og pålitelig forselger.

► Proteindrikke

En enkel, lett, velsmakende og rimelig måte å sikre sitt daglige proteinbehov på. Drikk en flaske under dagen så holder du deg både hydrert og klar for dagens utfordringer.

► BCAA

Motvirker muskelnedbryting og smaker bedre en saft! Perfekt å nippe til i solstolen når varmen har beseiret appetitten.

► SmartShake

Ok, dette er ikke noe kosttilskudd, men vi synes likevel den kvalifiserer seg. Med en smartshake kan du enkelt ha med deg vann eller et par doser med dine favorittprodukter, slik at du klarer deg på dagsutfluktene.

► Proteinbarer

I mange feriesituasjoner er det vanskelig, for ikke å si umulig, å få i seg mellommåltider med rimelig god næringsverdi. Med et par barer i veska er proteintilgangen alltid sikret.

► Væskeertatning

Lange dager i brennende sol gjør at man må være ekstra nøye med væskeinntaket. Er du en av dem som ofte glemmer det, er væskeerstatning redningen.

Fordeler med ferietrening

Selvfølgelig skal ferien være en avkobling, og til en viss grad en flukt fra hverdagen. Men du behøver vel ikke å slutte å trene og gi opp alle gode rutiner for det? Faktisk vil du mest sannsynlig få mye mer ut av de velfortjente fridagene dine dersom du er like fysisk aktiv som ellers.

► Mer energi

Det er allment kjent at man blir mer opplagt og oppmerksom av å trene. Og det kan umulig være en ulempe når man vil dra nytte av og nyte hvert øyeblikk.

► Sov bedre

Alle som trener regelmessig vet at det i perioder med ufrivillig inaktivitet er vanskelig å sovne om kvelden, og når man endelig har sovnet er søvnkvaliteten mye dårligere.

► The Pump

Dette punktet er kanskje mest aktuelt når ferien tilbringes i et varmere klima. Det er aldri feil å komme direkte fra treningsstudioet til stranden/svømmebassenget med et deilig trykk i musklene.

► Spis hva du vil

Når du har trent om dagen, behøver du ikke å tenke på hva du stapper i deg. Unn deg en iskrem i solnedgangen eller en ekstra runde i bufféen.

► Ingen dårlig samvittighet

Dersom du sørger for å holde deg i gang når du har fri, vil du heller ikke oppleve den frustrasjonen som raskt kan melde seg når man forsøker å ta igjen det tapte i treningsstudioet.

Toppselgere
+ 26 varianter
Toppselgere
+ 26 varianter
299 kr
Kjøp
Kjøp
Toppselgere
+ 5 varianter
Toppselgere
+ 5 varianter
259 kr
Kjøp
Kjøp