0
0
0
0
Guide

Treningsklær &

treningstillbehör

fra Star Nutrition

Under dette segmentet finner du treningsklær og tilbehør fra Star Nutrition Gear. Kategorien inkluderer treningsklær og hverdagsklær såvel som shakers og vesker.

Star Nutrition Gear er Star Nutritions kles- og tilbehørkolleksjon. Alle produkter er produsert med et minimalt antall mellomledd. Det gjør at prisen kan holdes nede uten at det skjer på bekostning av høy kvalitet. I denne kategorien finner du treningstøy som kan brukes til hverdags så vel som fresht treningstøy og funksjonelt treningstilbehør. Felles for alle produkter er at de er produsert for deg som fører en aktiv livsstil og som vil ha klær og tilbehør som er forenlig med det.

Treningsklær for han

For mennesker med trening som livsstil har Star Nutrition Gear på kort tid blitt et populært alternativ når det gjelder å fylle garderoben. Her finner du et bredt utvalg av allt fra treningsklær til streetwear med nøye materialvalg og tilpasset passform.

Populære plagg for ham

+ 6 farger
510 kr
Kjøp Kjøp
+ 2 farger
259 kr
Kjøp Kjøp
+ 4 farger
259 kr
Kjøp Kjøp
Toppselgere
+ 3 farger
539 kr
Overvåke Overvåke

Treningsklær for henne

Det har lenge manglet noen rimelige alternativer i kategorien kvalitative treningsklær for stil- og helsebevisste kvinner. Star Nutrition Gear endrer det. I sortimentet inkluderes alt fra tights og singleter til hettegensere og treningssko.

Populære plagg for henne