Black Week er i gang

Årets største og tyngste salg

Tilbake
 FiberHusk, 300 g Lindroos

FiberHusk, 300 g

FiberHusk

149 kr
På lager

Du vil motta en e-post så snart produktet er tilbake på lager.
Steng
Vil du ha beskjed når produktet er tilbake på lager?
Avbryt
product.backinstock.successmessage
!
Dette produktet er dessverre ikke i lager. Få beskjed når det kommer på lager igen.
Gratis frakt over 699 kr
Gratis retur
Prisløfte


SKU #A2648.MASTER | EAN 7320880010016

Bak glutenfritt. Med FiberHusk blir deigen enklere å jobbe med og lettere å kjevle ut. Brødet blir saftigere og smuldrer lite.

Les mer
Informasjon
Anmeldelser
Næringsinformasjon & ingredienser

Bak glutenfritt. Med FiberHusk blir deigen enklere å jobbe med og lettere å kjevle ut. Brødet blir saftigere og smuldrer lite. 

FiberHusk inneholder psylliumfrøskall. Det har vist seg at de geledannende fibrene i psyllium i stor utstrekning har de samme egenskapene som gluten når man baker.

Takket være det høye kostfiberinnholdet (85%) har FiberHusk evnen til å suge opp væske samt svelle. Dette gir en geleaktig konsistens som binder deigen sammen.

Deigen får en mer normal konsistens som gjør den lettere å jobbe med. Den blir mindre klissete og ikke minst enklere å kjevle ut.

FiberHusk er helt smak- og luktfri. Den vises heller ikke i det ferdigbakte produktet. Derfor fungerer FiberHusk også utmerket i bakepulverdeiger, myke kaker, småkaker og i kjeks.

På grunn av det høye fiberinnholdet er FiberHusk også et svært godt fibertilskudd. Den kan med fordel brukes som fibertilskudd når man baker vanlig, ikke-glutenfritt brød. Ved baking av f.eks. grovt brød gir fiberHusk et saftigere og mindre smuldrete brød. Dette er takket være evnen til å suge opp væske samt binde sammen brødet.

Ingredienser: Pulverisert psylliumfrøskall (Plantago Ovata)

Næringsinnhold per 100 gram:

Energi 730 kJ / 173 kcal
Protein 1,5 g
Karbohydrater 0 g
- hvorav sukkerarter 0 g
Fett 0,6 g
- hvorav mettede fettsyrer 0,1 g
Kostfiber 85 g
Natrium 0,08 g

Allergiinformasjon: Inneholder ingen allergener.